Voedings- en dieetadvies | Diabeteseducatie | Tabakologie

Isabel Malfait

Zalm met kruidenkorst

Niets zo lekker als een vers stuk zalm met kruidenkorst!

Topping voor 4 personen: meng 50 g broodkruim (bruin brood) met een handvol peterselie en basilicum. Voeg hierbij wat geraspte citroenschil, 1 geperst teentje knoflook en 1 eetlepel olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Verspreid dit mengsel bovenop de rauwe vis en plaats zo gedurende 15 minuten in de oven. 

Lekker geserveerd met puree (vb. erwtenpuree) en een rauwkostslaatje. Smakelijk! 

 

Nieuwe data kookworkshops najaar 2022!

Ook zin in een fijne avond met gezellig samen koken en proeven? Je leert er verrassende nieuwe gerechten maken met een gezonde twist. Kom gerust alleen of samen met een vriend(in).

Welkom op volgende workshops:

- woensdag 21 september: "Dessertjes"

- woensdag 19 oktober: "Italiaans"

- dinsdag 29 november: "Feestelijke hapjes"

Dit telkens van 18u30 tot 21u00 in mijn leskeuken te Rumbeke.

Prijs: 39 euro per persoon (inclusief gebruik materialen en ingrediënten, receptenbundel, proeven van de gemaakte gerechten en drankjes).

Inschrijven kan via privébericht, mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of tel (0477/29.43.86). Plaatsen zijn beperkt.

Hopelijk tot dan!

Witloofsalade met Granny Smith

Slaatje met witloof, Granny Smith, rode ui, gerookte kippenblokjes en vetarme kaas.

Afgewerkt met pijnboompitjes en een vinaigrette van magere yoghurt, honing en mosterd. Smakelijk! 

Waak Kuurne - rookstop

Een nieuwe groep medewerkers van De Waak te Kuurne voltooiden deze week de groepssessies rookstopbegeleiding.

Proficiat! 

 

Nutrisa is medeoprichter van:

 

Diabeteseducatie 

 

 

Vandaag een bezoek gebracht aan het Gezondheidssalon te Brussel: nuttig om kennis en nieuwe ideeën op te doen omtrent voeding, beweging en gezondheid!

 
 

Facebook