Voedings- en dieetadvies | Diabeteseducatie | Tabakologie

Isabel Malfait

Week van de diëtist 2018

Van 19 tot en met 25 maart 2018 vindt opnieuw de "Week van de diëtist" plaats. Het thema dit jaar is HAP-klaar advies (Huisgemaakt, Aangepast en Persoonlijk).

Hiermee bedoelt men voedingsadvies op maat, gemakkelijk toepasbaar en aangepast aan de eigen situatie. Dit betreft zowel voeding in het algemeen, als dieetvoeding, voeding bij ziekte, bij allergie, voeding voor baby's en kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, voeding tijdens zwangerschap, maar ook voeding bij (top)sport. De veelzijdigheid en expertise van diëtisten zijn een belangrijke troef bij de communicatie over voeding binnen de huidige trend waarbij via de (social) media zoveel over voeding geschreven, gezegd en beweerd wordt. 

Een onjuist voedings- of dieetadvies kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat willen we voorkomen. Voor een onderbouwd antwoord op vragen rond voeding alsook voor een persoonlijk voedingsadvies kan men terecht bij de diëtist. 

Hou zeker binnenkort de website www.nutrisa.be in de gaten voor de acties binnen deze week, waarin ons beroep in de kijker wordt gezet!

 

 

 

Nutrisa is medeoprichter van:

 

Diabeteseducatie 

 

 

Hierbij een recept voor gezonde snoepjes op basis van fruit. Lekker fris, ideaal bij zomerse temperaturen!

Ingrediënten (voor 15 snoepjes):

  • 75 ml versgeperst sinaasappelsap
  • 100 g vers rood
...
 
 

Facebook