Voedings- en dieetadvies | Diabeteseducatie | Tabakologie

Isabel Malfait

Over mezelf

Mijn naam is Isabel Malfait.

In 2002 studeerde ik af als Bachelor Voedings- en Dieetkunde aan de Hogeschool te Gent (departement Vesalius).

Gedurende de voorbije jaren deed ik heel wat werkervaring op. Enerzijds in een dieetvoedingswinkel waar ik veel productkennis opdeed.

Anderzijds werkte ik lange tijd als diëtiste in een Woon- en Zorgcentrum. Daar had ik de leiding over de keuken en stond ik in voor het begeleiden van bewoners met voedingsproblemen (overgewicht, ondervoeding, diabetes, nierdialyse, kauw- en slikproblemen,...).

Ik specialiseerde mij tot Diabeteseducator en Tabakologe. Ook volgde ik een extra opleiding omtrent Sportvoeding. 

Als voltijds zelfstandige diëtiste werk ik sinds 2017 in een huisartsenpraktijk te Roeselare en te Gullegem, doe ik huisbezoeken en online consultaties. Ook begeleiding in groep behoort tot de mogelijkheden. 
Daarnaast kan je me ook nog vinden op infosessies, workshops, voordrachten,...en geef ik winkeloefeningen.

Ik ben aangesloten bij het RIZIV (zowel als erkende diëtiste en als diabeteseducator), bij de VBVD (Vlaamse Beroepsvereniging voor Voedingskundigen en Diëtisten) en bij het Kadaster van Tabakologen. 

Ik hoop mensen te motiveren tot een gezonde levensstijl, zonder het genieten uit het oog te verliezen.

 

Lopende opleidingen:

        -Zorgpad Obesitas (2018 - 2019, AZ Delta) 

Opleidingen en diploma's:

-Smartstop (2018, Vlaams Instituut Gezond Leven)

-Emotioneel eten (2018, Trees Peersman)

-Tabakologie en rookstopbegeleiding (2017 - 2018, VRGT Brussel)

-Train-de-trainer voedingsdriehoek (2018, Vlaams Instituut Gezond Leven)

-Winkeloefening (2017, Vlaams Instituut Gezond Leven)

-Diabeteseducator (2016 - 2017, Hogeschool Gent)

-Sportvoeding (2017, SBM)

-Allergenenwetgeving (2016, Syntra West)

-Vernieuwde sectorgids voor grootkeuken (2016, FAVV)

-Als eten een zorg wordt, voeding bij dementie (2013, Expertisecentrum dementie)

-Sondevoeding (2012, Nestlé)

-Levensmiddelenhygiëne en HACCP (2010, IDEWE)

-Aspecten en essenties van smaak en smaaksturing (2009, Voreca)

-Kaderopleiding voor leidinggevenden (2009 - 2010, VSPW)

-Ambachtelijke chocoladebewerker (2009 - 2010, Syntra West)

-Symposium voedselovergevoeligheid (2007, VBVD)

-Ondervoeding (2007, UZA)

-Herborist (2003 - 2005, Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg)

-Bachelor Voedings- en Dieetkunde (1999-2002, Hogeschool Gent)

 

 

Nutrisa is medeoprichter van:

 

Diabeteseducatie 

 

 

Bij deze zomerse temperaturen hoort een lekker en fris gerecht!

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 4 zoete aardappelen
  • 4 sneetjes ontvette achterham
  • 8 asperges
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 pijpajuin
  • paprikapoeder
  • peper
  • zout

Werkwijze:

  • Verwarm de oven
...
 
 

Facebook